Weet jij van tevoren wat je bril gaat kosten als je ergens binnen loopt? Ben je het ook zo zat om gelokt te worden voor € 65,- of drie voor de prijs van een? Bij de kassa blijkt het dan altijd duurder. Bij de “luxe” winkels krijg je je tweede paar glazen gratis, is dan het eerste paar niet standaard te duur?

De BrilMeester houdt van transparantie en een eerlijke prijs voor een top product. Kijk naar onze review lijst op Google en zie wat mensen van ons vinden.
De BrilMeester biedt een open en kraakhelder concept zonder kleine letters en nare verrassingen. Met de kwaliteit die u gewend bent of beter dan dat. Onze glazen hebben een vaste prijs en onze monturen ook. Zo maken wij het uitzoeken van een bril een stuk helderder, het is hier een feest om een bril te kopen. Onze glazen zijn standaard krasvast, dun geslepen, ontspiegeld en als je dat wilt met een filter zodat het felle licht uit je beeldscherm wordt gefilterd. Wij vinden dat jij het beste en meest comfortabele glas verdient, daar gaan we niet extra voor rekenen.
Wanneer je enkelvoudig glas nodig hebt, betaal je € 100,- voor een set. Wanneer je multifocaal nodig hebt, dan kost je dat € 300,- voor een set.
Onze monturen zijn verkrijgbaar in 4 prijsklassen, € 50,- | € 100,- | € 150,- of € 200,-. Kraakhelder toch?
En voor kinderen? Daar heeft de BrilMeester ook aan gedacht. Een complete kinderbril koop je bij ons al voor € 100,-. Dat is het, geen verrassingen, geen kleine lettertjes.

#debrilmeester #opticien #duidelijkeprijzen #kraakhelderconcept #geenkleinelettertjes #weeswelkom

Een afspraak maken voor een oogmeting kan gemakkelijk online

Kom en zie het zelf!

De BrilMeester
Gasthuisplein 14
8011 SC Zwolle
038 458 39 17
www.debrilmeester.nl