Wie bij het kopen van een bril niet voor verrassingen wil komen te staan, is bij De BrilMeester aan het juiste adres voor een kraakhelder concept. “We bieden goede kwaliteit tegen een eerlijke, vaste prijs”, vertelt eigenaar Laurens Bouwmeester. Een complete kinderbril kost bij De BrilMeester standaard 100 euro. Volwassenen betalen tussen de 150 en 500 euro voor een complete bril, de glazen standaard krasvast, ontspiegeld en wanneer nodig extra dun. “Die 500 is dan ook wel een multifocale bril”, benadrukt Bouwmeester.
“Bij veel opticiens kun je kiezen welk glas je wilt voor een zo breed mogelijk lees gedeelte. Wij hebben alleen de beste optie, want wie wil er nou een slechte bril?” Bij De BrilMeester houden ze niet van kleine lettertjes. Toen Bouwmeester zelf een bril moest, vond hij het irritant een betaalbaar montuur uit te zoeken en uiteindelijk toch met een heel dure bril de winkel te verlaten. “Onze prijzen zijn van tevoren bekend. De oogmeting is gratis, vlot en correct, ook zonder poespas. Met onze computergestuurde apparatuur kunnen we dat goed en veilig op afstand doen. Zodoende zijn onze openingstijden ook weer normaal.” 

De BrilMeester is sinds september gevestigd aan het Gasthuisplein. De liefde voor het vak is Bouwmeester met de paplepel ingegoten, aangezien zijn vader altijd al optiekzaken had. Dat betekent dat er inmiddels meer dan vijftig jaar ervaring bij De BrilMeester in de winkel staat. Klanten zijn er welkom in de frisse en gezellige sfeer. Een afspraak maken voor een oogmeting kan gemakkelijk online

De BrilMeester
Gasthuisplein 14
8011 SC Zwolle
038 458 39 17
www.debrilmeester.nl

Kom. En zie het zelf!